Over

Wie is Lynsey Dubbeld?

Van trendanalyse, contentmarketing & storytelling gaat mijn hart sneller kloppen. Vooral als het gaat om thema’s zoals veiligheid, toezicht en duurzaamheid.

Mijn trendanalyses helpen bedrijven, overheden, non-profit organisaties en ngo’s om actuele (markt)ontwikkelingen te volgen en begrijpen. En daarmee tijdig in te spelen op kansen en uitdagingen. Daarnaast heb ik ruime ervaring met contentmarketing. Ik verzorg content voor corporate communicatie-uitingen, vakmedia, en online en sociale media. Altijd vanuit een weldoordachte strategie, zodat elk verhaal de gewenste impact heeft.

Ik werkte onder meer als communicatie- en mediaspecialist bij Leene Communicatie en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid, als beleidsadviseur bij de Autoriteit Persoonsgegevens en als onderzoeker aan de Universiteit Twente. Dankzij mijn jarenlange ervaring met onderzoek, beleid en communicatie heb ik een bovengemiddelde kennis van veiligheid, toezicht, privacy, duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Meer weten? Kijk op LinkedIn of Twitter. Of neem contact op via de Speakers Academy.

Lynsey Dubbeld fotografie Kimberley Jade Bleeker

Lynsey Dubbeld fotografie Kimberley Jade Bleeker

Advertenties